Onze werkwijze

Allerhoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen
VirtualPrinter.nl probeert in tegenstelling tot veel collega-internetdrukkers niet de ‘goedkoopste’ van Europa te zijn. Ons uitgangspunt is de hoogste kwaliteit en een uitstekende service voor een scherpe prijs. Alle aangeleverde bestanden worden 100% gedrukt volgens de in uw ontwerp aangegeven CMYKwaarden. Ook aan het snijden en verpakken stellen wij de hoogste kwaliteitseisen. Mocht u niet tevreden zijn over het eindresultaat en de oorzaak is niet te her-leiden tot fouten in uw ontwerp, dan volgt er altijd een gratis herdruk!

Geen extra kosten
Onze prijzen zijn inclusief alle kosten voor snijden, lithografie, verpakken en bezorgen. U ontvangt uw bestelling op de vooraf afgesproken datum gratis op één adres in de gehele Benelux. Posters en flyers worden zelfs na 3 werkdagen afgeleverd!

Scherpe inkoop en hoge kwaliteit
Als tussenpersoon tussen u en de drukker kopen wij wekelijks zeer grote hoeveelheden drukwerk in en daar profiteert u van!
Naast de zeer voordelige prijzen houden we voor u ook de productie scherp in het oog. Tijdens het gehele drukproces wordt nergens op de kwaliteit bezuinigd en toch levert VirtualPrinter.nl tegen een van de laagste prijzen van Nederland.

Moderne technieken
Wij werken met het zeer moderne Hewlett-Packard Color management Systeem ‘Eye-One’, zodat de kleuren van de verschillende kaarten op een vel elkaar niet beïnvloeden. Vanaf het maken van de platen tot en met het instellen van de drukpersen controleert dit systeem ook continu de kleur-instellingen. Direct na goedkeuring van onze combinatievellen draaien wij thermische platen uit op raster 70 op een Lotem 800II Quantum van Kodak. Op het beste kwaliteitpapier, worden alle ontwerpen gedrukt met een Heidelberg Speedmaster 102.

Service en afspraken nakomen is onze kracht
Omdat wij al sinds 1995 niets anders doen dan drukwerk verzamelen, drukken en bezorgen, weten wij als geen ander hoe wij de organisatie rond uw drukwerk snel en makkelijk kunnen laten verlopen. Zo kunt u op liefst 6 verschillende manieren uw digitale bestand aanleveren, staan wij altijd klaar om u te helpen met uw ontwerp of bij het nakijken van uw digitale bestand en bieden wij u een 100% tevredenheids-
garantie. De kracht van VirtualPrinter.nl zit hem dan ook in onze uitgebreide service. Wij adviseren, corrigeren en bieden op elk punt van het drukproces de helpende hand. Zo komen wij tot een perfect drukresultaat. Wij zijn elke dag van 8:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar.
Uitgebreide informatie vindt u natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week op de website www.virtualprinter.nl

Gemak dient de mens
Vanachter uw eigen bureau kunt u 24 uur per dag het hele drukproces in gang zetten en regelen. Tijdrovende bezoekjes aan de drukker zijn dus voortaan overbodig.
Drukwerk ophalen en gesjouw met dozen naar de auto is verleden tijd. Vul ons simpele  onlinebestelformulier in, verstuur uw
digitale bestand en concentreert u zich weer op andere zaken.
Op de vooraf afgesproken datum wordt uw drukwerk, in de gehele Benelux GRATIS, per UPS bij u afgeleverd.

Nog sneller?
Voor 10 euro extra kunnen wij uw bestelling ook vóór 12 uur op de afleverdag laten bezorgen. U hoeft dit alleen maar aan te geven op uw bestelformulier en wij zorgen er voor.

Proberen zonder risico
Is het resultaat van uw drukwerk niet wat u ervan had verwacht, terwijl u zich wel aan onze aanleverspecificaties heeft gehouden? Zonder enige discussie drukken en bezorgen wij uw drukwerk uiterlijk binnen zeven werkdagen kosteloos opnieuw. Dit geldt niet alleen voor uw eerste opdracht, maar uiteraard voor al uw opdrachten.*


*) Wij gaan over tot een gratis herdruk wanneer een eventueel teleurstellend resultaat van het drukwerk te wijten is aan een fout van de medewerkers van Lausberg Virtual Printer b.v. Wij gaan er vanuit dat alle aangeleverde ontwerpen voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven in onze aanleverspecificaties.
Als extra service controleren wij ondanks deze voorwaarden standaard alle
ontwerpen. Mochten wij echter fouten in uw ontwerp over het hoofd zien, dan is dit geen reden tot gratis herdruk. De verantwoordelijkheid om een goed ontwerp aan te leveren ligt altijd bij de klant en/of zijn ontwerper en niet bij Lausberg Virtual Printer b.v. Heeft u vragen of twijfels over een juiste manier van aanleveren dan adviseren wij u graag.