Ansichtkaarten Drukken

 Home   >  Ansichtkaarten

Bekijk de lage prijzen van onze ansichtkaarten
kies hieronder de gewenste bedrukking of prijs/kwaliteitsverhouding
 
prijs A6 kaart v.a.*
  € 0,03 /stuk
  € 0,04 /stuk
  € 0,03 /stuk
   
 Klik op de buttons voor de prijzen->   Voordelige ansichtkaarten van hoge kwaliteit bij Virtual Printer, voorzijde in kleur met UV-lak en achterzijde in grijswaarden   Voordelige ansichtkaarten van hoge kwaliteit bij Virtual Printer, dubbelzijdig kleur met voorzijde UV-lak   Goedkope ansichtkaarten van hoge kwaliteit bij Virtual Printer, dubbelzijdig kleur    
    Ansichtkaart FC-1
met UV-lak
  Ansichtkaart FC-FC
met UV-lak
  Ansichtkaart FC-FC
(zonder UV-lak)
   
                 
druk voor/achter:    Full Colour CMYK (FC)    Full Colour CMYK (FC)    Full Colour CMYK (FC)    
papiersoort:    Zwart/Grijswaarden (1)    Full Colour CMYK (FC)    Full Colour CMYK (FC)    
extra:    UV-lak voorzijde    UV-lak voorzijde        
geleverd in:    4 werkdagen    4 werkdagen    4-8 werkdagen    
 
*Vanaf prijs berekend met hoogste oplage in prijstabel. Alle genoemde prijzen zijn incl. bestandscontrole en aflevering op één adres binnen de Benelux.

Ansichtkaarten drukken tegen zeer scherpe prijzen

Door een zeer goed afgestemd productie apparaat kunnen wij postcards / ansichtkaarten drukken tegen zeer scherpe prijzen voordelig aanbieden. Bij ons kunt u rekenen op perfecte service, gratis en snelle levering en natuurlijk een schitterende kwaliteit. Een ansichtkaart is een ideale manier om uzelf, uw bedrijf of een activiteit te promoten. U kunt uw ansichtkaarten zelf (of laten) maken en ontwerpen. Wij drukken de ansichtkaarten op enkelzijdig gestreken 260 grams FSC ansichtkaarten papier en kunnen aan de voorkant worden voorzien van een glanzende UV-lak laag.

 

Zelf uw ansichtkaarten maken en ontwerpen

Voor het maken van uw ansichtkaarten bent voor beide kanten natuurlijk helemaal vrij in uw ontwerp, maar u kunt er ook voor kiezen een standaard briefkaart als achterkant te nemen. Naast standaard ansichtkaarten kunt u ook kerstkaarten en fotokaarten laten drukken door VirtualPrinter.

Op ansichtkaarten papier kunt u ook deurhangers, bureaukalenders, presentatiemappen, ansichtkaartmapjes, cd-hoesjes, of boekenleggers bestellen.

  Voordelig ansichtkaarten drukwerk met een hoge kwaliteit